Članovi

Bojana Radulović

član udruženja

Producentkinja i umjetnica. Direktorka CODE BLUE Production d.o.o., Podgorica, Crna Gora.
Rođena 25.03.1983. godine, Podgorica, Crna Gora.
Diplomirala na Fakultetu Vizuelnih umjetnosti, univerzitet Mediteran, odsjek audiovizuelna produkcija (2006- 2010), Podgorica, Crna Gora…

Ivan Bakrač

član udruženja

Rođen je 1987. godine u Nikšiću. Nakon završetka gimnazije “Stojan Cerović” upisuje ‘Fakultet za umetnosti dizajn’ u Beogradu. Paralelno završava filmske studije i studije unutrašnje arhitekture.
U klasi prof. Vladimira Blaževskog, osim osnovnih, završava i Master studije za filmsku režiju.

Danijela Radulović

član udruženja

Osnovne i specijalističke studije Produkcije završila na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju. Trenutno na postdiplomskim magistarskim studijama Produkcije na istom fakultetu. Član i ambasador organizacije Balkan Beyond Borders iz Grčke. Učesnik programa za mlade i talentovane filmske stvaraoce Sarajevo talent campus u okviru Sarajevo film festivala, 2013. godine…

Marija Perović

član udruženja

Rediteljka dva dugometražna igrana filma, free-lance filmski i televizijski reditelj i scenarista, kreativni direktor internacionalnog TV festivala Bar 2011/2012/2013/2014, vanr. prof na predmetima  filmska i televizijska režija ( studijski program FTV režije) i scenario (studijski program produkcija) na Fakultetu dramskih umjetnosti – Cetinje, Crna Gora.

Ivan Djurović

član udruženja

Ivan Đurović je rođen 16.12.1974. godine u Podgorici. Završio je Fakultet dramskih umjentosti na Cetinju, odsjek – produkcija. Osnivač je producentske kuće „Artikulacija “, koja djeluje još od 2001. godine, najprije kao NVO, a od 2004.godine je preregistrovana u d.o.o. Producent i koproducent desetak dugometražnih igranih, dokumentarnih i kratkih filmova…

Nikola Vukčević

član udruženja

Reditelj, producent i ko-scenarista, vanredni profesor Filmske i TV režije na FDU Cetinje, Univerziteta Crne Gore. Diplomirao je Režiju (film, pozorište, TV) na Akademiji umetnosti Novi Sad, u klasi prof. Vlatka Gilića – 1998. godine. Sa teorijskog aspekta proučavao je rediteljsku multimedijalnost u XX vijeku: 1999-2001 (FDU Beograd, magistarske studije) i 2005-2010. (AU Novi Sad, doktorske studije).

Sanja Jovanović

član udruženja

Nakon završenih studija Produkcije pri Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju, magistrirala je na Univerzitetu Lester (Engleska), na odsjeku za Masovne komunikacije. Bila je autor i član tima u velikom broju projekata iz oblasti kreativnih industrija, filma i televizije. Jedan je od osnivača Međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma UNDERHILLFest, u kojem je od 2010. do 2015. bila direktorica produkcije.

Željko Sošić

član udruženja

Željko Sošić je rođen 1980. godine u Podgorici. Bio je student prve generacije odsjeka za režiju na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju. Poslednjih petnaest godina radi kao reditelj, scenarist, producent i montažer igranih i dokumentarnih filmova, igranih TV serija, umjetni
kih video radova i pozorišnih predstava.

Jelena Mišeljić

član udruženja

Jelena Mišeljić (1987) je producentkinja iz Herceg Novog. Diplomirala je na Fakultetu dramskih umjetnosti Cetinje, gdje radi kao saradnica u nastavi na predmetu Filmska produkcija. Godine 2013, zajedno sa nekoliko kolega, osnovala je kompaniju Cut-Up i od tada je producirala kratke filmove Zakloni (red: Ivan Salatić, 2014; Specijalna nagrada žirija Sarajevo Film Festivala) i Biserna obala (red: Dušan Kasalica, 2015; Srce Sarajeva za najbolji kratki film Sarajevo Film Festivala).

Nemanja Bečanović

član udruženja

Nemanja Bečanović je rođen 17. decembra 1977. godine u Baru. Diplomirao na specijalističkim studijama Filmske i televizijske režije na ”Fakultetu dramskih umjetnosti” na Cetinju, ”Univerzitet Crne Gore”. Reditelj je i montažer dugometražnog igranog filma ”Posljednje poglavlje” (2011) koji je prikazivan na važnijim regionalnim i evropskim festivalima. Predaje na ”Fakultetu za kulturu i turizam” na ”Univerzitetu Donja Gorica”.

Veliša Popović

član udruženja
Kako vam možemo pomoći?

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte!

Kontaktirajte nas!